Responsiv meny

Velkommen til Whale2Sea/Sea Safari Andenes

Spekkhoggere og vinter i Norge. Høres det fristende ut å snorkle med spekkhoggere?  Synes du det høres spennende ut å støte på knølhval, finhval og spermasett og observere nordlyset i polarnatta? Eller foretrekker du sommeren og midnattsola? En hvalsafaritur til de majestetiske spermasetthvalene eller en fugletur til Bleiksøya, en av de største fugleøyene i Nord-Norge med både lundefugl og havørn.

Bestille tur eller ring for mer informasjon 004791674960 post@seasafariandenes.no                    Folg oss pa Facebook eller Instagram

 

Velkommen til en fantastisk hvalsafari eller fuglsafari i det arktiske med Sea Safari Andenes (Norway)! 

Andenes – det perfekte sted for hvalsafari i Norge

Andenes, Vesterålens nordligste punkt, ligger helt på kanten av kontinentalflaket. Her ligger Bleiksdjupet, en stor undervannsdal hvor vi kan finne hval hele året. I løpet av bare 20 minutter når vi ut til hvalene med våre rib-båter for å komme på nært hold til disse fascinerende dyrene. For å kunne finne hvalen samarbeider vi også med lokale hvalforskere, f.eks. Norwegian Orca Survey og gjennom undersøkelser fra fyret på Andenes. Gjennom vårt nettverk vet vi, som oftest, hvilke hvalarter som til enhver tid befinner seg i området.

Fuglesafari til Bleiksøya og Forøy

Bare noen få kilometer fra Andenes ligger de viktige fugleøyene, Bleiksøya og Forøya, i Norge kjent for sitt mangfoldige og rike fugleliv. Ved siden av tusenvis av hekkende lundefugler finner vi også havørn, toppskarv, lomvi, alker, måker og de vakre havsulene.

Vi vil gjerne invitere deg til uforglemmelige opplevelser på Andenes (Norge) med arktisk dyreliv på sitt beste og det endatil på kloss hold.